Heb ik inzicht in de verhuur?

Jazeker! Met de eigenaren-login kunt u wanneer u wilt, de gegevens van uw accommodatie en de verhuur inzien. U kijkt direct mee in ons reserveringssysteem.

Nadat u het contract met Welcome in heeft getekend en het aanmeldformulier nieuwe woning heeft ingevuld, ontvangt u automatisch per mail de link naar uw eigenaren-login. Onderdelen van dit portaal zijn:

• Overzicht - reserveer uw eigen woning, bekijk de beschikbaarheid in de kalender, promoot uw eigen woning, bekijk uw woning op de website
  • Bezettingstatistieken - bekijk het aantal reserveringen en bezettingspercentage per jaar
  • Reserveringen -  een overzicht van alle reserveringen, annuleringen en opties
  • Afrekeningen - een overzicht en status van alle afrekeningen
  • Facturen - overzicht, status en mogelijkheid om te betalen van facturen, zoals verhuurafrekeningen, periodieke kosten en creditnota’s
  • Receptie berichten - updates van reserveringen en beoordelingen, berichten sturen aan Welcome in
  • Beoordelingen -  bekijk wat gasten zeggen over uw accommodatie(s)

Inloggen
U kunt hier inloggen bij uw eigenaren-login

Melding bij boeking & review
U ontvangt een melding bij een nieuwe boeking en een review. Helaas faciliteert het systeem dit niet bij een omboeking vanwege een calamiteit of annulering.