Mag ik zelf de woning verhuren?

Het is en blijft altijd uw woning en we begrijpen dat u daar natuurlijk ontzettend trots op bent! Heeft u een eigen website of social media-pagina voor uw accommodatie? Dan kunt u uw vakantiewoning gemakkelijk promoten bij familie, vrienden of bekenden. Aansluitend kunt u de boekingsmodule- en link voor uw accommodatie gebruiken. Deze is te vinden onder de button ‘Promoten’ in uw eigenaren-login.

Deze link plaatst u op uw eigen- of een advertentie-website of u verstuurt deze via e-mail. In deze URL zit uw owner-ID verwerkt waardoor ons reserveringssysteem alle online reserveringen die gemaakt worden via deze link verwerkt als ‘boeking via eigenaar’. Boekingen met deze status worden met een gereduceerd provisiepercentage (zoals overeengekomen) afgerekend.