Welke sloten en software gebruikt Welcome in?

Om de digitale sloten het best passend bij uw woning te maken en onze werkwijze zoveel mogelijk te digitaliseren, hebben we koppelingen gemaakt met diverse systemen.

We gebruiken de digitale sloten van DOM. Het slot wordt op maat gemaakt, afhankelijk van het deurbeslag, het soort deur en de dikte van de deur van uw woning. Wema Mobila maakte de Welcome in gasten-app, waarmee gasten het slot openen. In deze app komen de software van het slot (Easysecure) en de software van de boekingen (BookingExperts) samen. Zo zorgen we ervoor dat de juiste informatie op één plek verzameld is.

Deze koppelingen maken het mogelijk om automatisch toegang te verlenen aan iedereen binnen één boeking, en deze toegang ook weer automatisch stop te zetten. Iedere partij handelt volgens de AVG-richtlijnen. Dat betekent dat de privacy van alle betrokkenen is gewaarborgd.

Voor de gast is de Welcome in gasten-app dus de belangrijkste applicatie. Met deze app kunnen ze de deur openen, maar ook hun reservering inzien, omgevingsinformatie bekijken en contact met ons opnemen.