Wie heeft er toegang en wanneer?

We maken onderscheid tussen gasten, eigenaren, medewerkers van Welcome in en externen.

Gasten
Iedere gast binnen een boeking kan zijn of haar smartphone als sleutel gebruiken. De Welcome in gasten-app kan per boeking zoveel keer gebruikt worden als het aantal gasten waarvoor geboekt is. Bij een boeking met 4 gasten, kan de app dus op 4 verschillende smartphones gebruikt worden. De toegang vervalt automatisch wanneer een boeking voorbij is.

We hebben de laatste toegang ingesteld op 30 minuten na de uitchecktijd, om gasten wat ademruimte te geven bij vertrek. Denk bijvoorbeeld aan iets vergeten zijn en toch nog even de woning in moeten.

Eigenaren
Als eigenaar krijgt u twee sleutelkaarten. Deze zijn bedoeld voor incidentele bezoeken, bijvoorbeeld voor klusjes in de vakantiewoning. Bij een eigenaren-boeking krijgt u toegang via de gasten-app. Deze toegang is geldig ten tijde van de boeking en voor het aantal mensen dat binnen de boeking valt.

Welcome in
Medewerkers van Welcome in gebruiken een sleutelkaart om de woning binnen te komen. Het gaat dan om onze housekeeping en huismeesters. Wij kunnen altijd zien welke medewerker wanneer in de woning is geweest.

Externen
Externen, denk aan een bedrijf dat wordt ingehuurd, halen bij ons een sleutelkaart op. Ook hier kunnen wij zien hoe lang en wanneer deze pas gebruikt is.

Welcome in kan dus inzien en beheren wie er toegang heeft tot de woning. De toegang van de app en sleutelkaarten kunnen we op ieder moment handmatig stopzetten.